pixabay.com

Svet će se 2024. godine suočiti sa nizom katastrofa, dok će Rusija pobediti u specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini, saopštili su šamani iz Sibira.

– Sledeća godina će biti teška u smislu raznih katastrofa. Naročito, što se tiče vode: biće poplave. Ako govorimo o specijalnoj operaciji, ona će se završiti do jeseni našom pobedom, naravno – saopštio je vrhovni šaman Rusije Kara-ol Dopčun-ol.

Altajski šaman Artjom Ignatjenko uveren je da globalne katastrofe 2024. godine neće uticati na Rusiju. On je podsetio da je Staljingradska ofanzivna operacija tokom Velikog otadžbinskog rata nazvana “Uran” i da će pobeda u specijalnoj vojnoj operaciji biti povezana sa ovom planetom.

– Ove godine, Uran i Neptun će da se umešaju u situaciju, gde će doći do preloma. U julu će doći do preokreta. Onda ćemo ići u čistu pobedu. Pobeda će biti naša. To je kao posle Staljingrada, posle njega već smo išli ka pobedi – naglasio je Ignjatjenko.

Šaman Galina Taltajeva-Melehova je istakla da će “u avgustu Rusija staviti tačku i dokazati celom svetu da Rusija ima poslednju reč”.

Prema njenim rečima, Rusija će 2024. godine dobiti još veći autoritet u svetu, ujediniće oko sebe mnoge zemlje. Ona je uverena da će se u zemlji graditi mnogo različitih fabrika, razvijati astronautika i poljoprivreda.

13 COMMENTS

  1. ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA.

  2. Sa rusijom u novi svetski pravedni poredak /to je za sada najispravnije za ovu planetu plavu druge nam nema Smrt NATO

  3. Живела Русија и Ср бија са њом.Без ЕУ и НАТ-а Боже уди нам милостив грешнима.Амин.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here