Printskrin: Instagram/alishalehmann7
Ališa Leman

Kao i veliki broj fudbalera, pogotovo srpskih, tako su i fudbalerke izabrale Dubai kao destinaciju na kojoj će odmoriti od naporne sezone i “napuniti baterije” za nastavak!

A među njima je i Ališa Leman, devojka koja nastupa za Aston Vilu i koju smatraju verovatno za najseksi fudbalerku. Otuda i ne čudi što na Instagramu ima 5,5 miliona pratilaca koji su ostali oduševljeni poslednjim fotografijama reprezentativke Švajcarske.

Ališa se, naravno, fotkala u kupaćem kostimu i još jednom je pokazala seksi tetovažu leptira na guzi.

Zanimljivo, Ališa je svojevremeno bila u vezi sa saigračicom iz Pari Sen Žermena, i to tri godine, da bi u međuvremenu ostavila Ramonu Bahman i smuvala se sa sadašnjim fudbalerom Aston Vile Daglasom Luizom.

Ono po čemu je Ališa takođe postala poznata jeste i ranija izjava vezana za muškarce koji dolaze na mečeve ženskog fudbala.

– Trebalo bi reći istinu. Ljudi koji dolaze na naše utakmice ne dolaze zbog fudbala. Oni dolaze kako bi maštali o seksu sa nama, sa devojkama koje igraju. Ako gledamo muški fudbal, dosta devojaka ide na tribine. Međutim, ne da bi maštale o seksu sa fudbalerima, već da bi navijale za svoj klub.

Više njenih provokativnih slika možete pogledati OVDE.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here