PRINTSCREEN HIT TVIT
Natasa Bekvalac

Pevači i pevačice uvek su u potrazi za pesmom koja će biti hit, što će im omogućiti da imaju više nastupa, kao i da svoju popularnost podignu na viši nivo. Cena pesme može i ne mora da bude garancija za hit, a evo koje naše popularne ličnosti su za svoje numere izdvojile velike svote novca.

Ljupka Stević je duetsku pesmu sa reperom Snoop Doggom “Ole, ole” platila oko 40.000 evra.

– Platila sam pesmu kao što pojedini pevači plate ceo album. Ne žalim ni jednu paru jer je duet fenomenalno prošao. Bilo je zadovoljstvo raditi s njim jer je normalan čovek, za razliku od njegovih menadžera koji su u većem tripu svetskih zvezdi nego on. Vodao me je po kući, pokazivao prostor za studio koji je želeo da napravi. Zaista imam divna iskustva – istakla je Ljupka Stević.

Nataša Bekvalac je pesmu “Mala plava”, koju je uradio Slobodan Veljković Cobi platila oko 30.000 evra, kada se uračuna tekst pesme, kompozicija, aranžman i ostale stvari, plus visokobudžetni spot, sve ukupno ispadne toliko.

Boban Rajović za pesmu “Usne boje vina”, koju su uradili Marina Tucaković, Romario i Kobac, iskeširao je čak 18.500 evra.

Pevačica Rada Manojlović pesmu “Pola dva” platila je 20.000 evra. Pesma je izuzetno tražena, tako da se Radi isplatio uloženi novac.

– Meni se do sada svaka pesma isplatila na svoj način i svaka je ispunila ono što se od nje očekivalo. Ne mogu da kažem da je svaka bila mega hit, ali dovoljan broj pesama je ostvario veliki uspeh. A i one koji nisu mega hitovi su aktuelne kod moje publike. Dugo se slušaju, jer ja pre svega tražim kvalitet i volim da ponudim publici što veći izbor kada je u pitanju moj audio-vizuelni materijal – rekla je Rada Manojlović.

Rada je inače poznata po tome da nije neko ko štedi novac kada bira pesme, pa su i numere “Biseri i svila”, “Metropola”, “Alkohol”, “Život na mesecu”, “Spavaj mirno”, papreno plaćene.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here