Pexels

Prema astrologiji, horoskopski znaci imaju moć da definišu osobine ličnosti koje im pomažu da ostvare određeni uspeh.

Evo liste znakova u kojima se rađaju žene koje su predodređene da budu lideri, prema “Hindustan Times-u”.

1. Ovan – Najmoćnija

Pod ovim znakom se nalaze najjače žene Zodijaka. Žene Ovnovi su definisane kao ambiciozne, snažne i impulsivne. Često se smatra da impulsivnost deluje protiv vaše volje, ali se čini da je to i pozitivna osobina za vas. Ovan ima svoj unutrašnji deo ispunjen vatrom i moći. Dakle, niste neko ko lako odustaje u bilo kom teškom trenutku. Čini se da vas ništa ne zaustavlja, jer po svaku cenu stemite ka cilju.

2. Rak – Zaštitnica

Ovaj osetljivi znak će vas sve iznenaditi svojim suprotnim osobinama i ličnošću. Prema astrologiji, žene rođene u ovom znaku su žestoke u zaštiti onih do kojih im je stalo i to ih čini jednim od najjačih znakova. Po svojoj ličnosti upoređuju se sa medvedicom koja čuva svoje mladunčad. Žena Rak ume da postavi zdrave granice i zna kako da upravlja sopstvenim emocijama na veoma zdrav način. Iako se čini da su u srcu prilično osetljive osobe, umom su najmoćnije.

3. Škorpija – Strateg

Škorpije su pojam strategije. Za razliku od svih drugih jakih sunčevih znakova kao što su Ovan i Rak, žena Škorpija je poznata kao tiha i misteriozna, ali i koncizna kada je u pitanju planiranje. Žena rođena u ovom znaku je strateg sa najjačim željama. Čini se da je jedna od onih koje nose osobinu tvrdoglavosti u pogledu ostvarivanja svojih želja. Bez obzira na to kakve su posledice, radiće na svom cilju do kraja.

4. Jarac – Entuzijasta

Jarčevi su osobe koje imaju manje straha, a više samopouzdanja kada je posao u pitanju. Žena Jarac je poznata kao jedna od najuspešnijih jer nikada ne odustaje ni pod kojim okolnostima. Ne razmišljaju dvaput pre nego što krenu napred. Bilo da je u pitanju lični ili profesionalni “front”, daju sve od sebe i nemilosrdno rade za ono što žele.

5. Lav – Vođa

U prvih pet, žene Lavice su te koje najviše cene druge, što dovoljno govori o njihovoj snazi. One su optimistične prirode i nemaju sumnje. Revnost u njima im pomaže da donesu najbolje rezultate na posao i učine da budu najviše slušane i praćene.

6. Ribe – Instinktivna

Ribe imaju dušu punu emocija i empatije. Ali kada govorimo o snazi i moći, nisu najslabije. Ribe drže bezbednu udaljenost od onih koji pokušavaju da ih lako zastraše. Njih inteligencija drži budnim. Dobro znaju da procene kada treba da se povuku, a kada i prema kome treba da zauzmu napadački stav.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here