ATAImages
Senidah

Music Week festival po prvi put se održao u srpskoj prestonici pred više od 300.000 ljudi koji su tokom tri dana posećivali jednu od najvećih manifestacija na Ušću, i uživali su performansima najvećih regionalnih folk, trep, i rep zvezda među kojima su Senidah, Coby, Katarina Grujić, Jala Brat i Buba Corelli kao i Maya Berović.

Finalne večeri je publika uživala u scenskom, vizuelnom i audio spektaklu ovih popularnih umetnika koji nisu krili uzbuđenje zbog nastupa pred masom fanova iz celog sveta.

Uprkos zdravstvenim problemima Katarina Grujić je oduševila publiku odevena u elegantnu kombinaciju koja je podsećala na kostime velikih svetskih zvezda, a nastup je upotpunila osmišljena koreografija u pratnji plesačica.

– Bilo kakva aktivnost mi je zabranjena, ali moram da napravim nešto što do sada nisu videli. Čuvaću se, pijem lekove, pijem antibiotike… Čak su mi zabranili i da putujem – izjavila je Kaća.

Jala Brat i Buba Corelli “zapalili” su masu izvođenjem svojih najvećih hitova “Ona e”, “Bebi”, “La Martina”, “Ego” i mnoge druge, a kako je izgledao deo atmosfere pogledajte u sledećem videu.

Pesmu “Kamikaza” publika je dočekala gromoglasnim vriskom, a na stejdžu im se pridružila Senida.

Senida je kao i što to često biva imala ogromnu podršku fanova koji su gotovo horski pevali “Slađanu”, “Mišiće”, “Belo”  i mnoge druge, a u jednom momentu je buduća predstavnica Slovenije na Evroviziji sela na binu kako bi otpevala jednu od pesama sa svog prvog albuma.

Harizmatična pevačica vladala je scenom, a ovako je izgledao početak njenog najkomentarisanijeg nastupa

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here