Tanjug
Miloš Biković

Več danima kruži priča kako su se glumci Dragan Bjelogrlić i Miloš Biković posvađali.

Navodno su se pomenute nesuglasice desile zbog snimanja serije “Južni vetar”, te se pričalo da su odnosi među njima zbog toga već neko vreme zahladneli.

Miloš je želeo da čovek koji mu je dao prvu glavnu ulogu u filmu “Montevideo, bog te video”, bude nakon filma i deo popularne serije, ali je Bjela nekoliko puta prekšio dogovor sa rediteljem Milošem Avramovićem i s Bikovićem, kao jednim od producenata.

Pojedini mediji istakli su da je rasprava kuliminirala jer je Bjelogrliću bila važnija druga uloga i da je tražio da se se snimanje “Južnog vetra” prilagodi njemu.

Sukob je nastao kada je Bjela navodno pred samo snimanje tražio da se izmeni scenario, što Avramović nije prihvatio, a Biković je stao uz saradnika i podržao da ulogu Cara dobije drugi glumac, tačnije Miki Manojlović.

Posle raznih glasina, odlučio je da se odlasi i Biković preko društvene mreže Instagram.

On je objavio fotografiju na kojoj zagrljen sa Bjelogrlićem sedi u jednoj fotelji, a sudeći po njihovim izrazima lica, vidi se da se ludo zabavljaju i da su veoma prisni.

– Evo ratujemo… pobismo se… Dabogda svi ovako ratovali – napisao je Biković u svom maniru i stavio tačku na dalja nagađanja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here