ATA IMAGES
Saša Popović

Saša Popović svojevremeno je izbacio pevača iz izdavačke kuće “Grand” zbog prekršenog osnovnog pravila!

Saša Popović je jedan od uticajnih biznismena kada je muzička scena u pitanju, pa je tako svojevremeno jednu “Zvezde Granda” izbacio iz diskografske kuće, a razlog je bio što je prekršeno jedno od osvnovnih i najvažnijih stavki u potpisanom ugovoru sa Grandom.

Naime, pevač Renato Henc šokirao je priznanjem u javnosti da je izbačen iz “Grand” produkcije, a on je ispričao i da je prekinuo saradnju sa Popovićem. Henc je bio finalista treće sezone “Zvezdi Granda”, nekoliko godina je snimao pesme za ovu izdavačku kuću, a onda se preko noći sve promenilo i desilo se nešto neočekivano.

– Imao sam nastup koji nisam prijavio Saši i Žiki Jakšiću, a oni su saznali. Ugovor koji “Zvezda Granda” potpiše sa ovom kućom striktni su i bespogovorni, a ja se u ovom slučaju nisam pridržavao tih odredbi – priznao je Renato tada i dodao:

– Rekao sam mu da moram da radim kako bih prehranio svoju četvoročlanu porodicu i da mi taj ugovor koji imam sa “Grandom” samo otežava posao. Znam šta je šou-biznis i na čemu on i Žika insistiraju, ali ja sam narodski pevač i jedino što u životu znam da radim jeste da pevam. “Snalažljiv si ti, ne bojim se ja za tebe”, rekao mi je Saša, a i sam znam da sam iskusan pevač. Ali, ko zna, možda me nekad u budućnosti ponovo vidite u “Grandu”. Do tada ću pevati svakom ko me bude pozvao! – izjavio je Henc za jedan dnevni list 2010. godine.

Nakon ovog skandala Renato je nastavio da se bavi pevanjem, a to čini i danas. On je sada deo izdavačke kuće “PGP-RTS”. Iako je tokom takmičenja “Zvezda Granda” ugavnom izvodio narodne pesme, a potom i snimao numere takvog žanra, one je promenio muzički pravac i sada snima pesme u pop maniru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here