Pixabay.com

Iako neki od njih, na prvi pogled, uopšte ne deluju tako, ova četiri znaka važe za one sa kojima se neretko jedva izlazi na kraj…

Ovan

Iako velikodušne i tople naravi, pripadnici ovog znaka znaju da budu izuzetno teški i naporni zbog svog ponašanja usmerenog na traženje pažnje od drugih, uključujući dramu, manipulacije, glumljenje žrtve, pa čak i seksualno zavodljivo ponašanje usmereno na “pridobijanje ljudi”.

Rak

Plemeniti Rakovi u svojim žutim minutama mogu da steknu brojne neprijatelje zbog kojih bi ovi oko njih radije pobegli iz svoje kože nego trpeli njihove ekstremne promene raspoloženja, teškoće u kontrolisanju besa i prolazne paranoje.

Vaga

Velike diplomate i jedan od najdruštvenijih znakova horoskopa ima i jednu vrlo mračnu crtu zbog koje ih mnogi izbegavaju, naime vrlo su skloni pasivnoj agresiji. To podrazumeva kontradiktorna osećanja u trenucima stresa. Zbog nerešenih osećaja manje vrednosti osciliraju između osećaja manje vrednosti i superiornosti. Ako se suoče s vlastitim ponašanjem, nemaju uvid u svoju krivicu već optužuju druge.

Ribe

Previše osetljivi i povučeni pripadnici ovog znaka mogu da budu teško podnošljivi ako ih uhvati melanholija. Tada su preterano osetljivi na svaki oblik kritike, pasivni su, neodlučni i prepuni kompleksa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here