Foto: MN Press
Miomir Kecmanović

Srpski teniser Miomir Kecmanović uspeo je da se plasira u glavni žreb masters turnira u Parizu, koji startuje u ponedeljak, 1. novembra, a naša zemlja će osim njega imati još četiri predstavnika od kojih je najistaknutiji Novak Đoković, najbolji teniser na svetu.

Kecmanović, koji se trenutno nalazi na 73. mestu ATP liste, u poslednjem kolu kvalifikacija je bio ubedljiv protiv bolje rangiranog Nemca, Dominika Kepfera, sa 2:0, po setovima 6:3, 6:0 za nepunih sat vremena igre.

Već u prvom setu je bilo jasno kakav će ishod meča biti, Kecmanović je uzeo dva brejka, vodio je 4:0, da bi potom dopustio protivniku da uzvrati ribrejkom, međutim, vratio se na pravi kolosek mladi srpski teniser i priveo je set kraju u svoju korist. Drugi set je već bio čista formalnost, Kecmanović je imao tri brejk lopte, sve tri je ekspresno iskoristio i tako je došao do glavnog žreba.

Podsetimo, pored Kecmanovića, na turniru u Parizu će se takmičiti i Dušan Lajović, Laslo Đere, Filip Krajinović i Novak Đoković, dok će poslednja dvojica učestvovati čak i u dubl konkurenciji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here