ATAImages
Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac o rodnom Novom Sadu često priča i uvek mu se rado vraća iako sada, kaže, mnogo više vremena sa porodicom provodi u Čeneju na salašu.

– Bez obzira što sam već desetak godina u Beogradu, Novi Sad je moj grad, definitvno. Veoma teško mi je pao odlazak, jasno je da je to bilo iz poslovnih razloga, ali nekako, čini mi se i sada kada se vratim, a vraćam se, svake nedelje sam tamo, ne toliko u Novom Sadu koliko sada u Čeneju, pošto nam je to mesto za porodični odmor i relaksaciju, ali mislim da se malo toga promenilo, zaista – kaže Nataša Bekvalac.

Ispred zgrade u kojoj je pevačica nekada živela nije moglo da se vidi mnogo dece, kao nekada, ali je mogla da se oseti toplina o kojoj je Nataša baš i pričala.

– To detinjstvo, sa 15 godina nisi više dete, već devojčurak, devojka, tu me je Liman upoznao, a detinjstvo sam provela na Detelinari i to je definitvno najlepši period mog života. I, ne samo na Detelinari već i u Sremskim Karlovcima gde sam sa sestrama provela najlepši period života, slobodu i odrastanje kakvo bih zaista poželela svakom detetu i mnogo mi je žao što moja deca ne mogu na taj način da odrastaju. Kao što ste imali priliku da vidite kada ste dolazili sad u moj stan u Beogradu, mi nemamo ulicu u kojoj možemo da pustimo svoju decu da se oni igraju sa svojim komšijama, ali to im nadomešćujem Novim Sadom i moja deca jako vole Novi Sad i vole da idu kod mojih mame i tate, a volimo da provodimo vreme i na našem salašu – kaže Nataša Bekvalac u emisiji “Metar moga sela”.

Nataša Bekvalac kao što smo pomenuli danas živi u Beogradu, ali kaže da je, kada se doselila, morala nove komšije da navikne na “Dobro jutro”.

– Mislim da ono čemu se oduševljavaju u Beogradu jeste lepo vaspitanje i da kažem pristojan, vaspitan odnos prema ljudima. Ja sam moje komšije u Beogradu morala da naviknem na “Dobro jutro”, “Dobar dan” i “Kako ste?”. Prvo mi nisu odgovarali, a onda sam bila uporna i počeli su da mi odgovaraju, tako da smo sada u jako lepim odnosima i “Dobro jutro” se ne preskače – ispričala je Nataša.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here