Printscreen
Natasa Miljkovic

Bivši supružnici voditeljka Nataša Miljković i glumac Srđan Timarov ostali su najbolji prijatelji i nakon što su odlučili da više ne žive i zajedno i rastanu se, te su sada progovorili o tome.

– U našem slučaju bilo je bola tuge, preispitivanja, pitanja da je on u pravu ili ja… da je bilo ega verovatno bi sve bilo drugačije. Vraćamo se na to da ne možeš ego da staviš ispred ljubavi koja je bila velika i onog najvrednijeg što je iz te ljubavi proizišlo – deteta. Postoji trenutak koji nikada neću zaboraviti, to je onaj kad se iseljavam iz našeg stana. Srđan mi je pomogao da kutije sa stvarima donesem do mog stana, a onda me je poljubio u obraz i rekao: “Ti si mnogo dobar čovek”. Oboje smo slomljeni, a ja ulazim u stan i dođe mi da vrištim – započela je Nataša je za “Hello”, a onda Srđan otkrio zašto ju je toliko zavoleo:

– Natašu sam zavoleo ne samo zato što je lepotica, što je očigledno, već što je možda veća lepota njenog bića. Nju je nemoguće ne voleti.

Voditeljka je istakla da iako im brak nije uspeo, njih dvoje su i posle razvoda uspeli da održe dobar odnos.

– Više nemam razloga da se ljutim na njega. Razlazom smo se možda spasili frustracija, nerazumevanja, posesivnosti… Ne znam u šta bi se naš brak pretvorio da smo ostali zajedno.

– Ljudi uglavnom misle da je svaka promena na gore, a ona često donese nešto dobro – dodao je Srđan.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime