Instagram
Nataša Pavlović

Glumac Marko Živić preminuo je u 50. godini posle višenedeljne borbe sa koronavirusom.

Članove porodice i njegove kolege ova vest je veoma potresla s obzirom na to da su svi gajili nadu i verovali da će se uspešno oporaviti, a sada se većina njih oglasila na društvenim mrežama i oprostila dirljivim rečima.

Voditeljka Nataša Pavlović koja je bila četiri godine u braku sa Živićem oglasila se emotivnom porukom na svom Instagram nalogu, a mnoge pratioce rastužile su njihove fotografije iz srećnih dana.

– Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno. Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od same umetnosti. Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu. Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. Smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova. Jajop Bibi – napisala je voditeljka Nataša.

Fotografije pogledajte ovde!

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime