Tanjug
Sergej Lavrov

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov prokomentarisao je curenje snimka razgovora nemačkih oficira o mogućem gađanju Krimskog mosta rekavši da su kolege iz NATO-a uhvaćeni na delu, te da je nejasno kako će nemačke vlasti to objasniti svojim građanima.

– Sa jedne strane je to neverovatno, ali sa druge i nije baš. Ne znam kako to drugačije da kažem, ali oni su sada uhvaćeni na delu. Ne znam kako će objasniti svojim građanima sve to – rekao je Lavrov na Diplomatskom forumu u Antaliji.

On se osvrnuo na deo razgovora nemačkih oficira kada su rekli da je potrebno “što lukavije” smisliti način kako da se Ukrajini dostave rakete za gađanje Krimskog mosta i skladišta vojne opreme zapitavši: “Da li oni uopšte razumeju o čemu pričaju?”.

Lavrov je takođe rekao i da Rusija veoma dobro zna šta sve NATO vojnici rade u Ukrajini, da se pretvaraju kao da su strani plaćenici ili se čak oblače u ukrajinske uniforme.

4 COMMENTS

  1. Trebace dosta gradjevinskog materijala da se napravi novi zid, ovog puta po sred Londona….evo prilike za domace proizvodjace, dace nam Rusi makar neki tender..😁

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here