pixabay.com

Ljudi imaju različite planove i želje kad bi želeli da se venčaju, ali prema novom istraživanju postoje idealne godine za to.

Koautori knjige Algorithms to Live By: The Computer Science of Human Decisions, naučnik Tom Grifits i novinar Brajan Kristijanu, ističu da je brak je najbolje sklopiti s navršenih 26 godina.

Kako piše Miror, njihovo tumačenje kaže da kada dosegnete 37 posto nekog cilja, dosegnuli ste savršenu tačku za izvršenje svog plana; odnosno ako prosečna osoba svoju bolju polovinu traži između 18. i 40. godine, tada je idealna starost 26 godina, jer je do tada prošlo 37 posto od ukupnog vremena traganja…

Prema ovoj teoriji, ako ste mlađi ili stariji od 26 godina, prečesto ćete se svađati sa svojim partnerom i veza jednostavno neće uspeti.

Naravno, pravilo od 37 posto nije savršeno i zapravo ne objašnjava činjenicu da naši ukusi između 18. i 40. godine života mogu da se promene i možda počinjemo da tražimo nešto drukčije, ali ovi stručnjaci tvrde da je veća verovatnoća da će veza biti dugotrajna ako se ozakoni u 26. godini života, piše Super žena.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here