FKCrvenaZvezda

Navijači Crvene zvezde protestovali su ispred Ambasade Crne Gore u centru Beograda kako bi pružili podršku vernicima u toj zemlji koji protestuju zbog donošenja spornog Zakona o slobodi veroispovesti u Skupštini Crne Gore.

Navijači su ispred zgrade u kojoj su na višim spratovima prostorije Ambasade, ispaljivali pirotehniku, gađajući više puta raketama za vatromet zastavu Crne Gore koja se nalazi na najvišem spratu zgrade.

Nosili su plakat-zastavu s likom Njegoša, a pred odlazak su u ulaz zgrade u kojoj je Ambasada nagurali transparent na kojem se pretpostavlja da piše “Crna Gora i Srbija – jedna familija”, ali policija nije dopustila da se priđe i vidi da li je to taj transparent koji je bio istaknut na tribini tokom utakmice.

Vikali su: “Milo – Šiptare, ne damo ti svetinje!”, “Crna Gora i Srbija – jedna familija”, pevali “Bože pravde” i “Tamo daleko”.

Posle pobede košarkaša Crvene zvezde nad Bajernom u Štark areni, navijači beogradskog kluba su se uputili u šetnju podrške Srbima u Crnoj Gori.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here