Navijači Junajteda traže da Ferguson ode!

0

Više od 300 vatrenih pristalica "crvenih đavola" protestvovalo je pred utakmicu sa Barnlijem (3:0) u subotu, nezadovoljni finansijskim stanjem kluba.

 

Ser Aleks Ferguson se našao između navijača i vlasnika Mančester junajteda

 

Podsetimo, vlasnik Malkolm Glejzer je u cilju vraćanja dugova najavio čak i prodaju stadiona "Old traford", kao i najboljeg igrača Vejna Runija.

 

"Ovo nije znak da smo nezadovoljni radom Fergusona, naprotiv. Međutim, smatramo da on može da utiče na američke vlasnike da se povuku. Hoćemo da Glejzer ode, a ako to ne učini tražimo od Fergusona da se povuče sa mesta menadžera. Već smo napravili nekoliko stotina kopija pisma, koje ćemo organizovano deliti među navijačima, a jedno ćemo poslati i samom Fergusonu", rekao je jedan od predstavnika fanova Junateda Džoni Flaks.

 

On je dodao da planira da u celu akciju smenjivanja porodice Glejzer uključi i legendarnog igrača kluba Erika Kantonu.

 

Mančester junajted je trenutno najzaduženiji klub u Evropi sa 727 miliona funti duga.

 

Vidić i Ferdinand u timu protiv Sitija

 

Srpski fudbaler Nemanja Vidić naći će se u prvoj postavi Mančester junajteda u prvom polufinalnom meču Liga kupa protiv gradskog rivala Mančester sitija – (utorak, 20.45 sati).
Vidić je prethodne dve nedelje pauzirao zbog povrede, koju je zaradio neposredno pred duel 3. kola FA kupa protiv Lidsa (0:1). Menadžer Aleks Ferguson odlučio se da posle oporavka ukaže šansu Srbinu.
Takođe, prema najavama sa Ostrva, na terenu će se u paru sa Vidićem naći i Rio Ferdinand, kome će to biti prva utakmica za "crvene đavole" još od 25. oktobra, kada je Junajted poražen u derbiju od Liverpula (0:2).

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here