EPA-EFE/TRACIE

Dvoje navijača NFL tima Filadelfija Igls privedeni su zbog sumnje da su imali seks na javnom mestu, tokom utakmice njihovog tima protiv Karoline Pantersa!

Iglsi su slavili rezultatom 21:19, a policajci su tokom meča dobili prijavu da se u toaletu dešava “intimni čin” muškarca i devojke za koju kažu da nije čak ni punoletna. Međutim, policija je odmah po privođenju saopštila da nema dokaza da je par imao seks u kabini.

S druge strane, njihov pritvor je oblikovan tako što su dobili kaznu za kršenje pravila stadiona gde dve osobe suprotnog pola ne smeju da budu u istoj kabini u toaletu.

Što se tiče samog snimka koji kruži društvenim mrežama, na njemu se vidi kako su muškarac i žena okrenuti jedno prema drugom i da se godpođici u jednom trenutku podižu noge. Nakon što je policija pokucala na vrata, noge se vraćaju dole i oboje izlaze napolje.

Naravno, kao i inače, društvene mreže su podeljenje što se tiče ovog slučaja. Jedni smatraju da nema sumnje da su ovo dvoje imali seks, dok drugi misle suprotno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here