EPA/Joe Castro
Martina Navratilova

Legendarna teniserka Martina Navratilova rekla je da bi volela da se Novak Ðoković vakciniše i da je potrebno da on kao lider bude primer.

– Mnogo se divim Ðokoviću, mnogo puta sam ga branila, ali ne mogu da branim njegovu odluku da se ne vakciniše – rekla je Navratilova.

Navratilova, koja je u karijeri tri puta osvojila trofej u Melburnu, smatra da je ova situacija mogla da se izbegne da je Novak primio vakcinu.

– Ako želite da budete lider, morate da date primer, onaj koji je zasnovan na dobrobiti svih.

Navratilova je dodala da je jedva čekala da se vakciniše protiv kovida.

– Ja sam stajala u redu da budem vakcinisana. Više bih se plašila da se razbolim a da nisam vakcinisana, nego od nuspojava vakcine.

Uprkos tome što je zbog izolacije propustio sedam dana treninga, Amerikanka smatra da je Novak u zavidnoj formi.

– Deluje da je Novak neuništiv. Ipak, imate ljude koji su umrli a da su bili u sjajnoj formi. Ne bih rekla da je to što radi aroganto, ali je pomalo drsko – zaključila je Navratilova.

7 COMMENTS

  1. Зашто да се вакцинише ако вакцина не пружа заштиту. Чиме он угрожава друге, и вакцинисани преносе болест. Ако неће да се вакцинише тиме само себе угрожава.

  2. Navratilova je bas bila ‘primer’! Ako svi budemo sledili njen primer za 80 godina nestace civilizacije!

  3. Steta sto se Djokovic doveo u ovu situaciju da mora da se opravdava gde je i sta radio.Ruku na srce u Srbiji je bio navodno zarazen i brijao po Srbiji i jos slike kacio na mreze i sta sad kao nije lagao?Naravno da je sve lagao kako je imao kovid koji nije uopste imao samo da bi zavarao teniske organizatore i oni to znaju.Naravno da volim Noleta i navijam svim srcem ali vakcinisi se kao i vecina normalnog sveta i uzimaj titule.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here