MN PRESS/Foto: Marko Metlas

Crvena zvezda je preskočila Mladost u Lučanima i ubedljivom pobedom od 5:1 smanjila zaostatak za liderom Partizanom na tri boda.

Ono što je obeležilo meč je rano izvođenje iz igre Rišaira Živkovića. Da njegova izmena u 21. minutu nema veze sa povredom potvrdio je i sam trener Dejan Stanković.

– Najviše mi se svidela reakcija momaka posle primljenog gola. Gajić je ušao odlično, Ben je ušao odlično, Gobeljić je povredio ložu, a Živković se nije snašao. Nemam šta da krijem. Ne otpisujem ga, ali moramo da radimo sa njim – upozorio je Stanković Holanđanina srpskog porekla.

Zvezdin trener je objasnio i zašto su se crveno-beli letos mučili sa Lučancima, a sada ih pobedili lako.

– Mi smo tada prolazili kroz kvalifikacije za Ligu šampiona, namučili se. Taj letnji period je mnogo stresan. Opet smo i danas prvih 10 minuta slabo ušli, loše se adaptirali nanjih primili gol. Sve čestitke momcima, hvala i navijačima – poručio je Stanković.

Trener Lučanaca Ivan Stefanović nema zamerki na svoje igrače.

– Čestitke Zvezdi na pobedi. Puno problema smo imali morali smo da tumbamo odbranu. Na poluvremenu se i drugi štoper povredio i to je uticalo. Mislim da je rezultat previsok, ali idemo dalje, čestitam momcima na zalaganju – poručio je Stefanović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here