Fudbaleri Vojvodine doživeli su poraz od Novog Pazara u gostima od 1:3, a trener Novosađana Nenad Lalatović isključen je posle trećeg gola domaćih.

Luka Marković, mladi fudbaler na pozajmici iz Crvene zvezde, postigao je sva tri gola za Novopazarce.

Lalatović je burno reagovao na odluke sudije, ali i prozivke iz svečane lože.

– Desio nam se loš dan, ali to donekle i razumem, jer su momci za 10 dana odigrali tri teške utakmice i imali dva daleka putovanja. Nemam ekipi šta da zamerim, a budite ubeđeni da bih to odmah učinio da sam primetio da se neko ne zalaže. Sada sam momcima dao tri slobodna dana da se odmore, a onda ćemo nastaviti s radom. Tokom predstojeće dvonedeljne pauze možda ćemo odigrati i jednu trening utakmicu, ali za sada nismo uspeli da pronađemo odgovarajućeg rivala – rekao je Nenad Lalatović za Maksbetsport.

Sudija Petar Piper ga je isključio u 45. minutu, a temperamentni Lalatović je otkrio šta se dešavalo na terenu.

– Tokom svih 45 minuta trpeo sam uvrede iz lože Novog Pazara, posebno posle golova koje je naš rival postigao. Pošto nema publike na tribinama, naravno da sam to čuo, a posebno se isticao jedan čovek, tatin sin kojeg znam, a koji je sedeo u sa novopazarskim krem društvom – priča Lalatović i nastavlja:

– Upozorio sam na njegovo ponašanje četvrtog arbitra i delegata, ali su uvrede na moj račun bile nastavljene i odreagovao sam onako kako sam odreagovao. Nisam dozvolio da me psuje čovek koji misli da mu je sve dozvoljeno, jer puši tompus i nosi tamne naočare – zaključio je trener Vojvodine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here