Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić i pored pobede nad Francuskom zamerio je svojim igračicama na pristupu meču.

– Definitivno je da imamo problema, to je vidljivo. Prvi i osnovni kada se uporede ekipe, mi i protivnik, primetno je da protivnici protiv nas igraju sa mnogo energije, entuzijazma i optimizma, a mi onako, kao da odrađujemo posao i čekamo važnije utakmice. Svi koji se bave sportom znaju da je to opasno i to ne vodi u dobro – rekao je Terzić posle meča.

Odbojkašice Srbije pobedile su danas Francusku sa 3:1 u trećem kolu Grupe A Evropskog prvenstva.

– Nadam se da će od sledeće utakmice igrati onako kako su nas navikle i kako se to od njih očekuje – dodao je Terzić.

On je protiv Francuske priliku pružio igračicama koje nemaju često da igraju na velikim takmičenjima, ali njihovim učinkom nije bio zadovoljan.

– Igračice koje su dobile priliku, iskreno, nisu je baš iskoristile na pravi način, jer nisu igrale onako kako to one znaju i kako pokazuju na treningu. Da li je to bila trema ili možda neko iskustvo… Ne bi smelo više to da se ponavlja. Da smo ušli u peti set, sigurno ne bih vraćao igrače iz prve postave, jer je i ova postava jača od Francuske – zaključio je selektor Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here