Neda Ukraden objavila novi spot na svoj rođendan (VIDEO)

0
Instagram
Neda Ukraden

U nedelju, na jubilarni rođendan pop diva Neda Ukraden objavila je spot za numeru “Za pravu ljubav”, koju je uradila u saradnji sa talentovanim i popularnim slovenačkim autorskim timom pod imenom Raay music a sjajan tekst je uradio Neno Ninčević.

– Spot smo, zahvaljujući ljubaznosti opštine i Turističke organizacije Veliko Gradište, snimali u prelepom ambijentu tvrđave Ram na Dunavu. Video je i ovog puta uradio Vedad Jašarević. Pesma je široka, lepa ljubavna priča, u mediteranskom pop maniru kakvi su bili mnogi moji hitovi iz 80-tih.

Datum objavljivanja nije slučajan, a pevačica je rođendan dočekala sa svojim najmilijima jutros u Lepetanima.

– Pesma se baš lepo slaze sa mojim rođendanskim raspoloženjem, koje je zaista ispunjeno pravom ljubavi. Iako sam planirala da svoj jubilarni rođendan proslavim sa širim krugom prijatelja i naravno u krugu porodice, zbog cele epidemiološke situacije biće to u krugu mojih najmilijih kćerke, zeta i troje unuka koji su moj najveći poklon i radost za moj rođendan. Da mi je neko rekao kad sam počinjala karijeru da cu dočekati ove godine, u zdravlju, dobroj kondiciji i još nastupati, rekla bih da je to nemoguće. Ali evo, ja sam najbolji demant te zablude o mladosti i starosti kao i dokaz činjenice da ako imaš dobre temelje, odgoj, samosvest i energiju, kao i ljubav porodice, nikakve prepreke, nedaće, nesreće i problemi ne moraju biti razlog da se odustane od života, od rada i ljubavi. Zato, za pravu ljubav, živim život ispunjen na najlepši mogući način – rekla je Neda Ukraden.

 

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here