Instagram/neda.ukraden
Neda Ukraden

Pevačica Neda Ukraden, koja iza sebe ima više od 50 godina impresivne karijere, nakon četiri godine vraća se u Zagreb kako bi pred hrvatsku publiku donela svoje najveće hitove. Ovom prilikom otkriva i kako gleda na titulu najseksi bake na Balkanu.

– Mnogo je bilo okolnosti i događaja tokom ovih 50 godina, koje su bile protiv muzike, umetnosti pa činjenicu da i dalje s jednakim žarom i snimam i pevam, smatram svojim najvećim uspehom. A koncert kojem se jako radujem je svakako nastup u Zagrebu na kojem ću verujem, s punom podrškom publike otpevati sve svoje najlepše pesme i pokazati da moj uspeh kao ni celokupni opus nije bio slučajan – osvrnula se Neda na svoju karijeru.

Komentisala je i to kako se nosi sa slavom sve ove godine.

– Slava, tj. popularnost je nešto što svaka osoba koja se bavi šoubizom priželjkuje i kojoj to prija. Nisam razumela kolege kojima to smeta i beže od javnosti i publike. Naravno, privatan život zna nekada da trpi zbog toga, ali ako se jasno postavi granica i porodica stavi kao prioritet, nema problema – iskrena je bila Ukraden.

Ona je otkrila i tajnu njene dobre linije.

– Održavati dobru formu i nešto sto vam je nasleđem kao poklon ostalo, može se samo disciplinom – ishranom i vežbanjem. Posebno kada ste u zrelim godinama. Naravno, nije uvek lako jer ne živimo životom koji je uredan i u kojem se sve može isplanirati. Ali dovoljna je i svest o tome kao i emotivna sreća i ispunjenost – kaže Neda.

A kada se pomene da nosi titulu najse*si bake na Balkanu, ima komentar koji joj izmami osmeh na licu.

– Taj naziv najse*si bake me uvek nasmeje, i nimalo me ne smeta, posebno što se jako ponosim svojim unucima. A reč baka je najlepša reč na svetu – kaže pevačica.

Kada je reč o karijeri i prijateljstvu, dodaje da je ostala u najboljim odnosima sa svojim sarajevskim kolegama – Čolom, Bregom, Bešlićem i Harisom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here