EPA-EFE/WALLACE WOON

Brazilac Nejmar je, očekivano, dobio niz žestokih kritika kada se saznalo da usred pandemije koronavirusa, u momentu kada se svet bori sa opakim virusom, a ljudi masovno umiru, organizuje petodnevnu žurku, uz čak 500 zvanica.

Mnogi Brazilci su svoje nezadovoljstvo izrazili u komentarima ispod Nejmarovih Instagram objava, ali najžešću kritiku fudbaler Pari Sen Žermena je dobio od Augusta de Arude Botelja, poznatog advokata za ljudska prava iz Brazila.

– Trofej za idiota dana ide Nejmaru i njegovom petodnevnom lumpovanju. A nije se proslavio ni predsednik Bolsonaro koji sve vrijeme ćuti. Zapamtite, on je šup*ina dana – napisao je Boteljo na društvenoj mreži “Twitter”, a objavu je pozdravilo, odnosno “lajkovalo” preko 11.000 ljudi.

Nejmar je inače ovu žurku organizovao u svojoj vili u Mangaratibi (Rio de Žaneiro), počelo je u petak, a završava se u utorak. Prema pisanju brazilskog “O Globa”, Nejmar je unajmio i brojne zabavljače kojima je zadatak da animiraju sve goste u njegovoj vili, čak i one koji naiđu nepozvani.

Kako bi izbegao uznemiravanje komšija, izgradio je podzemni disko sa zvučnom izolacijom pa se žurke mogu odvijati 24 sata dnevno, a da nikome ne smetaju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here