EPA/Ian Langsdon
Nejmar

Prema pisanju francuskog “RMC Sporta” brazilski fudbaler Nejmar potukao se sa Luisom Kamposom, sportskim direktorom Pari Sen Žermena posle poraza od Monaka. Čuvenog Brazilca i direktora morali su da razdvajaju ostali igrači.

U lošem periodu nalazi se Pari Sen Žermen koji je najpre ispao u Kupu Francuske od Marseja, a potom i u 23. kolu francuske lige izgubio od Monaka, zbog čega u svlačionici niko nije mogao da sakrije nezadovoljstvo, a pogotovo ne Nejmar.

Brazilac nije uspeo da postigne gol protiv Monaka, a Pari Sen Žermen morao je i bez Lionela Mesija, Marka Veratija i Kilijana Mbapea. Loša atmosfera eskalirala je u svlačionici gde su se, prema pisanju francuskog, lista sukobili Nejmar i Luis Kampos, a posle teških reči je došlo do fizičkog obračuna.

Svađali su se na portugalskom, a ostali igrači su morali da se umešaju kako bi razdvojili zvezdu kluba i sportskog direktora.

Zbog neočekivano lošijih rezultata tima koji na papiru ima možda najjači tim u celoj Evropi u Pari Sen Žermenu se već neko vreme govori o odlasku Kristofa Galtijea, trenera kluba, kao i Luisa Kamposa koji se očigledno ne slaže sa Nejmarom.

Jedina dobra vest za Parižane je ta da će Mesi i Mbape biti spremni da se vrate na teren za meč Lige šampiona protiv Bajerna, a ostaje da vidimo da li će dve fudbalske zvezde uspeti da smire treću i time primire situaciju u klubu.

Iako se nije upisao u strelce protiv Monaka, za Nejmara se ne može reći da igra lošu sezonu jer je 17 puta zatresao mrežu i upisao još 16 asistencija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here