“Neka ga ljube, važno je da kući donosi pare”

0

youtube.com
Zabavlja narod pevajući na podu. A novac samo šušti
 

Darko Lazić peva skoro bez slobodnog dana i jedan je od najplaćenijih od nekoliko stotina pevača Granda. Osim zbog odličnog glasa, Darko je fanove stekao i zbog slobodnog ponašanja. Tom pevaču iz sela Brestač nije strano ni da na svadbi peva ležeći na podu, dok ga gosti prekrivaju novčanicama.

Pored toga, Darka opsedaju devojke ne mareći što ga kod kuće čeka supruga i koleginica Ana Sević. Međutim, pevačica kaže da ne zamera suprugu ništa, pa čak ni poljupce s fanovima jer smatra da bi odbojnim stavom ugrozio svoj posao.

– Ma neka ga ljube, važno je da on radi i zaradi – rekla je Ana za "Blic" smejući se, ali ipak brani svog supruga.

– Pa šta ako je legao na pod, nije učinio ništa ružno. Opustio se čovek jer je bio među svojim društvom na rođendanu svog druga. Ja ga i volim što je neposredan. Radimo isti posao i apsolutno se razumemo. Dešavalo mi se da posle nastupa ostanem i sat duže da bih se slikala i pričala s publikom. Bilo bi strašno da imam nekoga ko to ne razume, ili da Darko ima takvu ženu. To je sve deo posla i pokazuje da te narod ceni – kaže Ana.

facebook.com/Darko Lazic
Anino i Darkovo venčanje
 

Zgodna Užičanka važi za opasnicu koja dobro čuva svog muškarca ali kaže da u njenom braku nema razloga za ljubomoru.

– Verujem svom suprugu, kao i on meni. Darko je često odsutan od kuće zbog nastupa, ali ubeđena sam da ne prelazi granicu preko koje se ne može dalje.

Isto, tvrdi i Darko.

– Kakve bahanalije, samo se ponašam prirodno. Nisam uštogljen i ne glumim, a pristojan sam i ne varam svoju ženu!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here