Printscreen
Didi J

Dijana Didi Janković izaziva pažnju javnosti gde god da se pojavi, a sada je prokomentarisala izbore u Americi i rekla da će upozoriti novog predsednika Džoa Bajdena da “bude dobar prema Srbiji”.

Srpska pevačica koja gradi svetsku karijeru u SAD-u gostovala je u Jutarnjem programu na TV Prvoj gde je u razgovoru sa Filipom Čukanovićem pričala na brojne teme aktuelne poslednjih dana.

Didi je pažnju najpre izazvala svojim stajlingom – kratkom haljinom sa dubokim dekolteom, ali i svojim “luksuznim Versaće” noktima.

– Pratim svetske trendove i volim da mi nokti uvek budu lepo ukrašeni u skladu sa mojim stajlingom – počela je ona, a onda se dotakla omiljene teme, svoje muzičke karijere.

– Pre tri godine sam počela da gradim američku karijeru i smatram da sam ostvarila velike rezultate. Imala sam velike uspehe sa pesmama. U publici ima dosta Amerikanaca, ima i Srba koji žive tamo, koji su mi zaista velika podrška. Nastupam sa desetak pesama uz plesače i svetski stajling i uvek budem specijalni gost na velikim nastupima – rekla je Didi.

Potom je sa voditeljem razgovarala i o drugim temama, između ostalog i o svetskoj političkoj sceni. Kako već godinama unazad Didi češće boravi u Americi nego u Srbiji, Filip ju je pitao da prokomentariše novog predsednika SAD-a Džozefa Bajdena.

– Ne volim da komentarišem politiku, ljudi se tamo jako raduju što je Bajden pobedio. Nadam se da ću imati priliku da ga upoznam i da mu kažem da mora da bude dobar prema Srbiji, da ne sme da priča loše o nama! – rekla je Didi.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here