ATAImages
Snežana Đurišić

Govoreći nedavno o svojoj dugogodišnjoj, blistavoj karijeri, Snežana Đurišić otkrila je za jedne medije koju je pesmu posvetila svom partneru, Vanji Miloševiću. Ta numera je svetlost dana ugledala pre samo nekoliko meseci i nosi naziv “Moj genije”.

Kako naglašava, međutim, posvetila ju je i svojim vernim fanovima.

– Jeste ta pesma posvećena Vanji, naravno da je posvećujem i svima koji slušaju i vole ono što ja radim – izjavila je Snežana, pa je potom dodala:

– Većina mojih kolega i koleginica ne doživljava tako pesmu. Desilo se, na primer, da u momentu kada mi je bilo teško, do mene dođe pesma “Kako da se pomirim sa tim” i to me je tada pomerilo. U principu, ne doživljavam pesme tako lično, ne pronalazim se u njima, mada bih mogla. Svako od nas voli, svađa se, ljubi i rastaje se, život se živi. Veliki procenat dešavanja u životu, poznat je svima nama – objasnila je za “Grand” pevačica.

“Ko mi dođe blizu srca, taj je kralj. Kad sam s tobom brže kuca, ti si taj. Imaš nešto što mi godi, što me tebi vodi. Postao si moj genije, pun ljubavi i hemije, što me privlači. Ja sam s tobom oživela, za dan sreću doživela. Zagrli me, to mi znači”, glasi delić numere upućene Miloševiću.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here