commons.wikimedia/High Contrast
TEDi prodavnica

Nemački diskontni lanac “TEDi” dolazi na srpsko maloprodajno tržište.

“TEDi” planira da u narednih godinu dana otvori prve maloprodajne objekte diskontnog tipa u nekoliko gradova širom Srbije, piše portal “Ritejl Srbija”.

Lanac je osnovan 2004. godine u Nemačkoj i jedan je od najbrže rastućih trgovačkih lanaca iz neprehrambenog sektora, navodi se u tekstu. “TEDi” u asortimanu svojim kupcima nudi dekoracije, kućne potrepštine, školski pribor i veliki izbor proizvoda po principu “uradi sam”.

“TEDi” trenutno posluje na više od 2.500 lokacija u 10 evropskih zemalja. Pored Srbije, lanac ulazi na tržište Rumunije a prve poslovnice će biti otvorene do kraja marta. Prva faza ekspanzije obuhvatiće nekoliko velikih gradova u Rumuniji.

“TEDi” je prvu poslovnicu u Sloveniji otvorio 2012. godine, dok je na hrvatsko tržište ušao 2017, a 2020. na tržište Češke.

7 COMMENTS

  1. dolaze da uniste srpsku proizvodnju. uvoz je uvek isplativ. Sto niste stimulisali Miskovica da ide tamo i otvori lanac prodavnica sa organskom hranom iz Srbije?

  2. misković i njegiva DELTA imaju dovoljno keša da se sami pozicioniraju u EU. Ali tamo vladju drugačija pravila i nema kockanja sa fiskusom kao u Srbiji . Šta misliš zašto SBB nema podruznicu negde u EU a???

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here