Printscreen
Nenad Aleksić Ša

Zadrugari koji su okarakterisani kao veliki zavodnici, bili su gosti voditeljke Sanje Marinković u emisiji “Magazin In”, a između ostalog otvorili su joj dušu i o svojim nesigurnostima.

– Iskreno, ja jesam neko ko je ljubomoran i posesivan, više ne postoji to da nisam siguran, nego neki strahovi, imam neke traume. Otprilike strah od ostavljanja – ispričao je Mensur Ajdarpašić.

– Ja znam oko čega sam nesiguran, recimo imam devojku u rijalitiju. Nesiguran sam da li će sutra otići kod Anđela, jer je on Apolon sa Zvezdare… Po mom mišljenju, ne postoji jaka i prava veza u rijalitiju. Nevezano za to da li ja imam mišljenje visoko o sebi, jednostavno su takve devojke. Postoji možda neka devojka koja je posvećena i verna devojka jednom muškarcu, ali mislim da u rijaliti ne ulaze takve devojke – rekao je Nenad Aleksić Ša.

-Ja ne mogu to reći, u mom primeru nije tako. Meni stvarno ovog puta devojka sa kojom sam u vezi nije pokazala tako nešto… Mi smo sedam meseci u vezi. Nisam kad je ovaj slučaj u pitanju nesiguran, ali dešavalo mi se ranije. To je sve do tipa devojke – ubacio se Mensur.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here