Printscreen
Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

Reper Nenad Aleksić Ša tokom dana na iamanju u Šimanovcima gostovao je u emisiji “Delegati” kod cimera Marka Janjuševića Janjuša i Filipa Cara kako bi popričali o njegovoj trenutnoj situaciji.

– Tvoja situacija je dosta komplikovana. Da li ćeš se razvesti kad izađeš iz rijalitija? – rekao je Janjuš.

– Da razvešču se. Normalno. Supruga me je ostavila pre pet meseci. Ja nisam zano, da sam ranije saznao, znao bih kako da se postavim, ali kada te neko ostavi, ti imaš pravo da nastaviš sa svojim životom dalje. Ovde kažu da je emotivna prevara veća prevara, ali ja stojim pri tome da su seks i poljubac prevara! – pričao je Ša.

– Da nije bila situacija koja je bila, znaš sve, ja nikada ne bih prešao preko prevare, ali meni je tako nekako, pokušavao sam na sve načine da razmislim zbog čega sam to uradio… Definitivno vidiš da nešto ne ide, onda ne ide – ubacio se Janjuš.

– Naravno da treba seći ako je nešto štetNo, ali ako dođe na svoje onda nastaviš dalje, trudiš se da budeš super i top. Vas dvoje ste dali jedno drugim šansu! Svakom u životu može da se desi da se zaljubi u drugu osobu, sve to stoji, ali opet… Tara se uhvatila za tu reč “nadam se”, ja bih voleo da sve to uspe, jer gledam ovo okruženje, ne možeš ti ovde da ti sve bude tip top, jer te ljudi konstantno komentarišu – dodao je reper.

– Šta ako ne budete mogli da funkcionišete napolju? – upitao je Janjuš.

– Ako ne ide, ne ide, ali eto daćemo sve od sebe. Po mom mišljenju, ja bih voleo. Ja sam rekao, okej, nismo ništa ni konkretno pričali, ali nikad na reci nikad – dodao je reper za kraj.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime