Printscreen
Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” u Beloj kući na imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje koje je bilo upućeno Nenadu Aleksiću Ša.

– Kad bi hipotetički saznao da je Tara bila sa Mensurom i da su ti se javno podsmevali, kako bi reagovao? – glasilo je pitanje.

– Ne verujem da je bila sa njim, ako su samo bili u istom društvom, ne remeti me – rekao je Ša.

– Mi znamo da se druženja sa Mensurom završe tvrda ku*ca. Ako nisu bili zajedno, onda je to zato što Mensur nije želeo – rekao je Marko Đedović.

– Znam da su zajedno i da mu se podsmevaju, ništa neočekivano. Znam da su oboje slobodni i znam kako se ponaša. Meni su oni idealni – komentarisala je Mina Vrbaški.

– Imali smo sličnu situaciju sa Majom Marinković, pa znamo kako su završili, tako da me ne bi ni čudilo, nije isključeno da se nešto desilo između njih – govorio je Stefan Karić.

– Hipotetički mi se podsmeva neko kome plaćam 50.000 evra, kažeš da ćeš im se hipotetički us*ati u život! – dodao je Filip Car.

– Ja nisam dečko “indijanac” da mi se neko podsmeva, ali ne želim da bilo koga napadam odavde, kad izađem, pričaću sa Tarom – odgovorio je Nenad.

Nakon pitanja o Tari i Mensuru, popularni reper išao je od zadrugara do zadrugara, kako bi svima stavio do znanja da veruje Simovoj, dok mu je Marko Đedović još jednom poručio da je Tara sigurno u šemi sa Mensurom Ajdarpašićem.

– Neću da verujem u to i ništa ne može da me poremeti – rekao je Ša.

– Dok je je*e Mensur, ti to prihvataš – čudio se Đedović.

– Neću ja da verujem u neka hipotetička pitanja, sa njom ću pričati – nastavljao je reper.

– Sigurno će ti priznati – smejao se novinar.

– Mensi, samo kidaj, lomi, dok ritam vozi – smejala se Ermina Pašović.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime