Foto: Privatna arhiva
Nenad Cvijetić

Talentovani pop pevač Nenad Cvijetić deceniju unazad je sinonim za dobar noćni provod i najbolje žurke u Beogradu.

Upravo zbog Nenadove fenomenalne energije, fantastičnog vokala koji poseduje i posebne atmosfere koju pravi, njegovi živi nastupi u najpoznatijim beogradskim klubovima uvek su krcati publikom svih generacija. U direktnom kontaktu sa beogradskom publikom, Nenad Cvjetić je strpljivo sazrevao, kako bi sada odlučio da se upusti u građenje solo karijere na nacionalnom i regionalnom nivou.

S tim ciljem, Nenad je oko sebe okupio tim vrhunskih profesionalaca koji rade na njegovom albumu i koji će mu biti najveća podrška na putu ka uspehu. Cvijetić je odlučio da za Dan zaljubljenih publici pokloni prvi hit singl, pod nazivom ,,Verna i neverna”. Za ovu pesmu autor teksta i aranžmana je Saša Milošević Mare koji je već zaslužan za brojne hitove na domaćoj muzičkoj sceni, sa više stotina miliona pregleda na YouTubu, pa Nenad s pravom očekuje da će i njegova pesma veoma brzo postati veliki hit. Kako sam pevač otkriva, cela ekipa se prilikom stvaranja i pripreme ove pesme vodila čistim emocijama, a očekuje da vreme pokaže da li taj osećaj dele i slušaoci.

Tokom ekranizacije video spota, Nenad Cvijetić je pokazao i zavidno glumačko umeće, a u tome su mu puno pomogli i specijalni gosti, naš poznati glumac Predrag Pepi Smiljković i mlada glumica Nina Mrđa, koji su značajno doprineli da spot dodatno dobije na kvalitetu. Nenad Cvijetić kaže da vreme korone mora proći i da se nada da će ovu pesmu uskoro izvoditi uživo pred svojom publikom. On iskreno veruje da će je ljudi zavoleti i horski je pevati zajedno sa njim. Do tada, spot se nalazi na početku teksta. Uživajte!

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here