Prva Tv/Aleksandar Krstović
Nenad Pagonis i Edita Aradinović

Zajedno sa Editom Aradinović, proslavljeni šampion u kik-boksu donirao je osvojenu nagradu dečijem odeljenju onkologije u Beogradu.

Proslavljeni šampion u kik-boksu Nenad Pagonis ne prestaje da nas iznenađuje svojim talentima, pa je scena popularnog televizijskog šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“ „gorela“ tokom njegovog nastupa. Osim čeličnih pesnica u ringu, Nenad pokazuje neverovatan talenat kada je pevanje u pitanju, žiri ne krije oduševljenje njegovim umećima iz nedelje u nedelju, a kako je ACDC jedan od njegovih omiljenih bendova, trijumf u šestoj epizodi TLZP-a je bio neizbežan.

Na sceni je bio sjajan u tandemu sa Željkom Šašićem, a u ukupnom broju poena slavio je sa Editom Aradinović, sa kojom je u timu u ovogodišnjem serijalu.

Nagrada u iznosu od 1000 evra ovoga puta odlazi na odeljenje dečije onkologije u Beogradu.

– Izbor kome ćemo predati nagradu nikada nije jednostavan. Mnogo je onih kojima je pomoć potrebna. Srce mi se slama kada vidim da je odeljenje dečije onkologije u Beogradu puno mališana, a ako će ova donacija bar mrvicu pomoći nekom detetu u ozdravljenju, procesu oporavka, ili izmamiti barem jedan dečiji osmeh na lice, moja misija će biti ispunjena. Od kada sam postao otac želja da zaštitim decu još je jača nego ranije, pa bih ovu pobedu posvetio pre svega mojoj ćerki Tesi i sinu Vladimirosu koji su me zvali pred nastup i dali mi krila da pobedim – kaže Nenad Pagonis.

Novosađaninu je ovo druga pobeda tokom trajanja muzičkog šou programa. Nagradu od prethodnog trijumfa, Nenad i Edita dodelili su Fondaciji Novak Đoković za podršku programima ranog obrazovanja dece širom Srbije.

foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Pagonis aktivno učestvuje i u drugim humanitarnim aktivnostima, poput digitalne kampanje „Ne preskači moju priču“, usmerenu ka suzbijanju vršnjačkog nasilja.

Pored toga, Nenad će 15. novembra u Novom Sadu biti deo događaja „Youth Heroes Motivation Day“ na kom će biti održana i svečana dodela „Youth Heroes“ nagrada najuspešnijim mladim ljudima za 2018. godinu!

Istovremeno, Nenad gradi novo sportsko igralište za mališane iz novosadskog naselja Veternik koji su se do sada igrali u kanalima i zapuštenim travnjacima pored puta.

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime