Printscreen
Sadik Hasanović

Nakon što je isplivao kompromitujući snimak Sadika Hasanovića, finaliste „Zvezda Granda“, njegova karijera je postala biti pod znakom pitanja.

Uprkos želji da prestane da se bavi muzikom, a posebno, što su bili pojedini komentari, da ne pravi karijeru u Srbiji dok se „fotografiše s Naserom Orićem“, ali i zbog pevanja numere koja govori o ubijanju Srba, Hasanović je želeo da nastavi svoj muzički put i u Srbiji.

Međutim, danas je doživeo iznenađenje: Hasanović bio je u Crnoj Gori te se uputio prema Srbiji, tačnije u Novi Pazar, da bi ga s granice vratili jer mu je zabranjen ulaz u Srbiju, kako kaže.

Kako je rekao Hasanović na granici su ga pretresali, iz automobila skidali tapaciring.

– Tek onda su mi rekli da imam zabranu ulaska u Srbiju. Niko mi nikad ranije to nije javio, niti mi je došla zvanična ta odluka, ni ništa. Dobio sam sada papir da sam vraćen s granice. Ljudi moji, prema informaciji koju sam ja dobio ta zabrana je doživotna – kazao je potreseni Hasanović.

Kako se navodi u odluci koji su mu službenici uručili na granici, razlog zbog kojeg mu je zabranjen ulazak u Srbiju jeste da “je utvrđeno da u vezi s ulaskom i boravkom stranaca na teritoriji Republike Srbije postoji negativna procena bezbednosnog rizika”.

1 COMMENT

  1. Sta je čudo REČ ksd se kaze oko Srba sta im ne odgovara Katastrofa A ONI MOGU SVE EVO PROMERA STADION U NOVOM SADU I NOVOM PAZARU
    I NOVOM SADU SE PEVA O MLADIĆU nijedne novine mi da objave (a snimak stoji) A u Pazaru predsednik vidi i bolje zna šta se dešava nego delegat i odgovorna lica – i kazna samo Domaćim

  2. Bravo Srbijo tako mu i treba neka peva u Bosnu u Pazar netreba ni da ide to Nije Bosna to Srbija i tamo Zive Srbski Muslimani i nista više. Nisu to Bosnjaci nego Srbski Muslimani.

  3. Upravo tako Srbijo! Sad nek ide da peva Naseru i na Bas Carsiji! Oni pevaju protiv a dolaze u Srbiju da se obogate!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here