Pixabay

Dešavalo se ranije da se igrači iz istog tima pokoškaju, ali scena koja dolazi iz Severne Irske prevazilazi te okvire. U velikom derbiju ove lige između Glentorana i Kolerejna koji je završen nerešenim ishodom (2:2), golman domaće ekipe, Aron Mekeri imao je svoju “žutu” minutu.

On je u 80. minutu nakon što je Katair Fril postavio konačan rezultat utakmice pritrčao svom saigraču Bobiju Burnsu ka kojem je preteće vikao, a potom ga je odgurnuo na zemlju i počeo da ga davi?!

Pritrčali su brzo drugi fudbaleri, a glavni sudija je samo krajičkom oka posmatrao šta se dešava, kao da ga nije mnogo zanimalo šta rade fudbaleri Glentorana. Međutim, pomoćnik je sve lepo ispratio i potom je javio svom kolegi da je sve ovo za direktno isključenje, a arbitar se mašio za džep i izvadio crveni karton.

Nesrećni Burns je zapomagao, a golman Glentorana je prerano poslat po tuš. Na sreću po domaće, ta ludost nije dodatno koštala tim u smislu bodova, pošto golova u završnici nije bilo, pa je svakom pripao po poen.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime