“Bone”, legendarni i cenjeni strip autora Jeff Smith-a biće adaptiran kao animirana serija od strane Netflix-a.

Kako piše Deadline, “Bone” je konačno pronašao svoj dom kada je ekranizacija ovog stripa u pitanju. 2016. godine, reditelj filma “Kung Fu Panda,” Mark Osborne je odabran od strane Warner Bros-a kako bi “Bone” adaptirao u film i začeo filmsku franšizu. Međutim, ti planovi nisu realizovani.

Autor cenjenog strip serijala, Jeff Smith ističe da je Netflix savršen dom za njegovo delo.

,,Dugo sam čekao na ovo. Ljubitelji stripa znaju da se on razvija poglavlje po poglavlje i knjiga po knjiga. Animirana serija je sjajan način da se to ekranizuje. Tim Netflix-a razume Bone-a i posvećen je da napravi nešto posebno. Ovo je dobra vest za decu i ljubitelje crtanih filmova širom sveta”, navodi Smith.

U početku samoobjavljivan od strane Jeff Smith-a 1991. godine, Bone je postao prvak naše trenutne renesanse u stripovima namenjenim svim uzrastima. Zvezde Bone-a su simpatična, gotovo gola, bela, četvoronožna, prljava, ćelava stvorenja koja dolaze iz Boneville-a.

Tu je FoWarne Bone, lukavi momak koji uvek upada u probleme, ne svojim greškama; Phoney Bonee, momak koji je samozadovoljavajući prevarant, koji uglavnom pravi probleme (i nosi šerifovu zvezdu); i štedljivi Smiley bBone. oni beže iz svog rodnog Boneville i završavaju u magičnoj dolini punoj zmajeva, izgubljnih princeza i sramnih kafana. Ovi rođaci su raštrkani i daju svoj jedinstven senzibilitet ljudima u dolini koji ratuju sa ogromnim pacovima.

Datum premijere animirane serije još uvek nije poznat.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here