Vesti
Novak i Neva na ATP kupu 2020.

Na desetine hiljada naših ljudi širom kontinenta radovalo se prošlog februara devetoj tituli Novaka Đokovića u Melburnu.

Samo najveći srećnici uspeli su da dođu do dragocenih ulaznica za veliko finale, a zvanje najmlađe Noletove navijačice u finalu AO pripalo je maloj Nevi Rajić iz sidnejskog Liverpula, koja će tek napuniti dve godine.

Neva se i prošle godine, kada je Srbija na čelu sa Đokovićem trijumfovala na ATP kupu u Sidneju, kao najmlađi gledalac, sa svega osam meseci, našla u Novakovom naručju odmah po osvajanju vrednog trofeja.

Devojčica je u pratnji roditelja Danijele i Marka ove godine putovala i u Melburn na finale, gde je Nole opet trijumfovao, pa se može reći da je Neva postala prava srećna zvezda najboljeg tenisera sveta.

Neva sa mamom Danijelom toko finala u Melburnu

Kad poraste, Neva će moći svima da pokaže ove divne fotografije iz doba kada su ispisane najslavnije stranice srpske teniske i sportske istorije.

Vernim čitaocima danas poklanjamo poster našeg Noleta, svim damama čestitamo srećan jučerašnji Dan žena, a Nevi Rajić želimo da i u budućnsoti prisustvuje veličanstvenim pobedama Đokovića i ostalih srpskih tenisera i da možda i sama jednog dana postane sportska šampionka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here