Gari Nevil (44), koji je celu igračku karijeru proveo u Mančester junajtedu (1992-2011), a sada je televizijski komentator, nije lako primio početnički gol španskog čuvara mreže na meču 18. kola Premijer lige s Votfordom.

Dok je Portugalac Žoze Murinjo, trener Totenhema, za Skaj sports govorio uoči londonskog derbija s Čelzijem, svojim bivšim klubom, Nevil se, gledajući u neposrednoj blizini prenos utakmice, hvatao za glavu zbog neverice kakav je gol primio njegov bivši klub. Zapravo David de Hea, koga je u 49. minutu posle šuta senegalskog napadača Ismaile Sara prevarila lopta za koju je mislio da je sigvurno ima u rukama.

Nevilov kolega koji je razgovarao s Murinjom našalio se da nije profesionalno što jedna od Junajtedovih legendi izražava emocije i sada kad se bavi novinarskim poslom.

– Gari ne može da sakrije svoja duboka osećanja, ali je svakako dobar poznavalac – bila je opaska portugalskog trenera, koji je zatim morao da pruži ruku Čelziju.

I Totenhem i Mančester su izgubili s 2:0, prvi kao domaćin, a drugi kao gost. Strelac drugog gola u De Heinoj mreži bio je Troj Dini iz penala u 54. minutu. Poslednjeplasirani Votford tako je završio sa serijom od 12 utakmica bez pobede na svom terenu u Premijer ligi (pet remija, sedam poraza), a postigao je 100. uspeh kod kuće u najboljem društvu engleskog fudbala (248 mečeva).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here