EPA
Ilustracija

Raspisan javni poziv nezaposlenima za dodelu subvencije za samozapošljavanje. Subvencija se dodeljuje u jednokratnom iznosu do 300.000 dinara, radi osnivanja radnje, zadruge ili drugog oblika preduzetništva, kao i privrednog društva.

Pravo na subvenciju može se ostvariti i udruživanjem više nezaposlenih lica. Grad Vranje raspisao je javni poziv nezaposlenima za dodelu subvencije za samozapošljavanje u 2022. godini. Ova mera namenjena je nezaposlenim licima za otpočinjanje poslovne delatnosti u oblastima proizvodnja, zanatstvo i usluge. Subvencija se dodeljuje u jednokratnom iznosu do 300.000,00 dinara, radi osnivanja radnje, zadruge ili drugog oblika preduzetništva, kao i privrednog društva.

Pravo na subvenciju može se ostvariti i udruživanjem više nezaposlenih lica. Novčana sredstva se mogu koristiti za nabavku opreme, mašina, uredjaja za rad, o čemu korisnik subvencija mora priložiti odgovarajuću finansijsku dokumentaciju. Zahtev sa biznis planom i dokumentacijom podnosi se na adresu:Grad Vranje, Kralja Milana 1, lično ili putem pošte na propisanom obrascu koji se može preuzeti sa sajta Grada Vranja. Krajnji rok za podnošenje prijava je 14. februar.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here