Ni kiša nije sprečila druženje

0

Sve su domaćinski ugostili : Vredni članovi uprave
 

Naš klub je, u okviru gradske fešte kao i svake godine, tokom dva dana vikenda, organizovao zabavu koja je privukla pažnju brojnih Austrijanaca. U dvorištu ispred klupskih prostorija postavljen je šator, koji je stavila na raspolaganje opština Švehat, a koji je zaštitio goste od padavina.

 

Gradonačelnik Fraunberger i drugi gosti Jedinstva
 

Zbog lošeg vremena Petrišorević je otkazao muziku i poslugu, pa je ceo teret pao na članove uprave kluba. U nedelju, pošto je vreme bilo bolje, bez padavina do večeri, bilo je i najzabavnije. Goste je, bez ikakvog ozvučenja, zabavljao orkestar Stari drugari, pod vođstvom Miće Trailovića.

 

Šatori sigurna zaštita od kiše
 

Na zabavu kluba odazvali su se gradonačelnik Švehata Gerhard Frauenberger sa suprugom, predsednik sekcije Socijaldemokratske partije SPO David Štokinger, direktor Bank Austrija u ovom gradiću i Maks Rauh, ispred rimokatoličke crkve u Švehatu.

I stari prijatelji iz nekadašnje vlasti Švehata, Peter Hovora, Vera Edermajer i Beatriks Binder obišli su Jedinstvo. Kada je kiša ponovo počela da pada, u nedelju veče, svi su zaklon našli u šatoru, gde je bilo veselo.
 

Mirine lepinje najtraženije

Kulinarski specijaliteti sa roštilja, o kojima se brinula Mira Petrišorević, bili su ponovo hit gradske fešte Švehata, što dokazuje činjenica da je prodato više od 80 kilograma mesa, a vladala je i velika potražnja za njenim jedinstvenim lepinjama. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here