youtube.com/ Baka Prase
Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase

Interventna jedinica policije zatekla je sinoć automobil Lamborghini Urus, nemačke registracije, parkiran na obeleženom pešačkom prelazu u ulici Jove Ilića na Voždovcu.

Sumnja se da je taj automobil tokom večeri vozio i parkirao jutjuber, Bogdan Ilić, poznat kao “Baka Prase”. Zbog činjenice da je automobil koji je registrovan u inostranstvu, bez prisustva vlasnika, vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

“Pauk” je odneo automobil. Vozilo je privremeno oduzeto zbog carinskog prekršaja. Podsećamo, u ponedeljak je Bogdanu privremeno oduzet automobil “porše cayenne”, koji je takođe bio u carinskom prekršaju.

Inače ovo nije prvi puta da je Baka imao sitauciju sa policijom!

Podsetimo, u aprilu za vreme policijskog časa uhapšen je jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, jer je prekršio zabranu kretanja vozeći svoj „porše“ tokom trajanja policijskog časa.

“Za vreme policijskog časa na Trgu Nikole Pašića policija je zaustavili automobil marke ‘porše’ sa nemačkim tablicama. Bogdanu su zatražili da izađe iz auta. Porše je ostao tamo”, prenele su tada Novosti.

Bogdan Ilić je srpski muzičar, jutjuber, gejmer i zabavljač. Rođen je 16. septembra 1996. godine u Beogradu, gde živi i radi. Ima preko milion pretplatnika na Jutjubu. Sin je beogradskog sveštenika oca Nenada Ilića, koji trenutno službuje u Holandiji.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime