epa07319889 Nemanja Radonjic (L) of Olympique Marseille and Youssouf Kone (R) of Lille OSC in action during the French Ligue 1 soccer match between Olympique Marseille and Lille OSC at the Velodrome Stadium in Marseille, southern France, 25 January 2019. EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Iako se u poslednjih nekoliko dana sve glasnije priča o odlasku Nemanje Radonjića iz Marselja, srpski fudbaler pokušava da spusti loptu i tvrdi da će ostati na Velodromu sve do leta.

Njega u sredu očekuje veliki okršaj sa PSŽ-om u okviru Superkupa Francuske. Naravno, Parižani u taj meč ulaze kao favoriti, ali se nekadašnji igrač Crvene zvezde nada povoljnom rezultatu.

On se tek oporavio od povrede koja ga je od terena odvojila na nekoliko nedelja. Međutim, u prve dve utakmice u 2021. godini ušao je kao starter, što će reći da je zadobio poverenje kod aktuelnog trenera Olimpika, Andrea Viljaša-Boaša.

– Bilo mi je malo teže, jer sam bio povređen. Iskreno nisam očekivao da ću biti starter na početku godine, ali hvala šefu što mi je pružio šansu. Imao sam dosta prilika u prošloj utakmici, žao mi je što ih nisam iskoristio, ali nadam se da će mi se to vratiti u narednom periodu. S obzirom na to da mi je ovo druga utakmica posle dužeg vremena, fali mi kontinuitet kako bih mogao da usavršim formu. Trudim se maksimalno, kada dobijem priliku pokušavam u potpunosti da je iskoristim – kaže Radonjić. 

Među klubovima koji su najviše zainteresovani za usluge Radonjića istakao se Sasuolo. Međutim, srpski fudbaler kaže da o tome stvarno ništa ne može da kaže, jer nije upućen.

– Iskreno da vam kažem, ne znam o tome ništa. Nisam ni sa kim pričao iz kluba, niko mi nije rekao da žele da odem. Siguran sam da ću ostati do leta, a posle ćemo videti. Za Sasuolo sam saznao na internetu, niko mi za to interesovanje nije rekao, niti sam pričao sa svojim agentom. Ali kažem, želim da ostanem ovde do leta. Drago mi je što mi je šef pružio priliku i želim da mu za to vratim na pravi način – rekao je srpski fudbaler.

Za predstojeći duel Superkupa, Radonjić kaže da ima veliku motivaciju i da je spreman da pokaže najbolje na terenu, baš kao i celokupan njegov tim.

– Sigurno je važan meč za nas, jer je to veliki derbi. Jako smo motivisani za tu utakmicu. Ali jako nam je važan i šampionat, mnogo nam je bitno da održimo koncentraciju i pokušamo da izborimo plasman u Ligu šampiona i naredne sezone – zaključuje Radonjić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here