Printscreen
Nikola Đorđević

Bivši dečko Sanje Vučić ušao je u rijaliti nedugo posle raskida sa njom i već su mnogi primetili da ne prestaje da priča o bivšoj.

Nikola je dosad izneo mnogo detalja iz veze sa Sanjom, a nastavio je da priča o bivšoj devojci sa svojim rijaliti cimerima.

“Znaš koliko ona može da pojede, kao ja”, rekao je Nikola.

“Stvarno? Jeste li kuvali ili naručivali hranu?”, pitao je Janjuš.

“Poslednjih godinu dana smo uvek naručivali, sve nezdravo”, rekao je Nikola.

Podsetimo, Nikola je bio u vezi sa članicom grupe “Hurricane”, Sanjom Vučić, a malo pre njegovog ulaska u rijaliti saznalo se za njihov raskid.

– Dragi novinari i pratioci, u poslednjih mesec dana bili smo u medijskoj pauzi i nisam se oglašavala i odgovarala na pitanja koja mi postavljate već duže vreme. Pitate me često zbog čega sam obrisala slike sa već sada bivšim dečkom sa Instagrama. Mi već dva meseca nismo zajedno, nismo u kontaktu i fokusiram se isključivo na sebe, svoj rad i posao, ništa van toga me ne zanima – navela je Sanja.

– Naglasila bih da je do prekida došlo isključivo zbog prezasićenja i neslaganja u karakteru i obavezama. Nikakvi spoljni faktori nisu uticali na to. Sada ću se oglasiti na tu temu i stavljam tačku na to, hvala – dodala je.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime