Tomislav Nikolić

Bivši predsednik i osnivač Srpska napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić poručio je na mitingu SNS u Beogradu da Srbija mora da nastavi dosadašnjim putem, da ne sme da stane i da je sve sem pobede SNS kockanje sa sudbinom Srbije.

– Volim Vučića kao da je iz moje kuće. Samo ga i dalje slušajte ne sumnjajte u njegove poteze, zna više od drugih i radi više od svih. Budite jedna porodica – poručio je Nikolić, na predizbornom skupu liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”.

On je rekao da SNS nije odustala ni od jedne ideje koju je predstavio kada je osnivana SNS i postao predsednik države.

Takođe je kazao da je tada govorio da će Evropska unija staviti Srbiju “pred izbor – članstvo možda nekada a odricanje od Kosova i Metohije, Rusije i Kine sada”.

– Danas je taj zahtev jasno pred vama. Čak i izrečen ultimativno da se odreknemo prijateljstva sa Rusijom. Znam da nećete popustiti – naglasio je Nikolić.

Kako je istakao, izbori nisu odlazak u kladionicu, pa ako ti ne prođe tiket igraćeš iduće nedelje i dodao: “Nemojte da se igrate, popravnog nema”.

– Uz mnogo muka, teško spasili smo Srbiju i podigli je sa kolena iz blata u koje su je oni (prethodna vlast) bacili. Predanim radom razvili ste Srbiju i postigli mnogo, to ne sme da se upropasti – rekao je Nikolić.

On je “svojim dragim naprednjacima” poželeo pobedu a obraćajući se direktno “predsedniku Vučiću” poručio mu: “Da bi deca Srbije imala miran san bez straha za sutrašnjicu želim vam dobro zdravlje i mnogo godina na čelu Srbije”.

6 COMMENTS

  1. Daje Pametan Balkan I da vise Saradjujemo medjusobno Eto i nase Eu. i Sveicarska nije u Eu . Pa Fuktionise,

  2. @Ivan.A koji je to onda drugi put ako ne u EU,Albanija,Turska i dalje prema bliskom istoku.Ako od dva losa puta izaberemo losiji onda nismo nista drugo ni zasluzili.

  3. ŽIVELA EVROPA, ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here