instagram/nikolijaofficial
Nikolija Jovanović

Pevačica Nikolija Jovanović, pored mnogobrojnih hitova, poznata je i po svom uvek jedinstvenom stilu i upečatljivim odevnim kombinacijama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ovog puta, Nikolija je zablistala u zlatnom kombinezonu i trendi belim papučama sa visokom štiklu, na matine žurci koja je organizovana u popularnom beogradskom kafiću, još jednom pokazavši da je ikona urbanog stila.

Pored atraktivne odevne kombinacije, Nikolija je na događaju izazvala veliku pažnju i zbog novog albuma, čiji izlazak je pre samo nekoliko dana najavila na svom Instagram profilu. Popularna pevačica će svakog meseca predstavljati jednu pesmu, a prva je svetlost dana ugledala numera „Gle gle“ koja je već pobrala sve simpatije publike.

„Dugo sam se dvoumila da li da sačekam kraj godine i izbacim ceo album, ali kako mi strpljenje nije jača strana, odlučila sam se da fanove obradujem svakog meseca sa po jednom novom pesmom“ – izjavila je Nikolija i na mnogobrojne komplimente na račun svog izgleda i odevne kombinacije odgovorila: „Kao i svakoj ženi, laskaju mi komplimenti koje dobijam. Posebno kada su oni od strane predivnih žena, kakvih je večeras bilo mnogo na UNIQ matineu. Privatno nosim trenerke, važni su mi komfor i udobnost, dok za događaje poput ovog rado biram neke smelije kombinacije kroz koje mogu da pokažem svoju autentičnost“.

Na matineu smo zatekli i poznatog modnog dizajnera Borisa Kargotića, čije kreacije su nosile i svetski poznate muzičke zvezde, poput Bijonse, Madone i Lejdi Gage. Kargotić nije štedeo reči kada je u pitanju Nikolijin jedinstveni stajling te večeri, posebno pohvalivši njen odabir aksesoara koji su se savršeno uklopili sa zlatnim kombinezonom koji je izdužio njenu figuru.

Nikolija Jovanović

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here