Nikolija Jovanović

Pevačica Nikolija Jovanović trenutno se već tradicionalno provodi u Grčkoj, gde sa svojim izabranikom Reljom i ćerkom Reom uživa u letnjem odmoru.

Leto je vreme koje jedva čekaju mnoge pevačice, kako si se skinule u bikini i pokazale svoje savršene figure i atribute.

To je jedva dečekala i Nikolija, koja je i ove godine sa svog putovanja izenenadila sa par provokativnih fotografija u bikiniju, te se pohvalila atributima.

Pevačica je obukla ljubičasti kupaći i uslikala se iz dva profila. Prvi je bio selfi, koji je akcenat stavio na njene bujne grudi, a drugi na njenu zadnjicu.

View this post on Instagram

Jungle jungle?

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on

Sudeći po komentarima njenih pratilaca, oni nisu mogli da se odluče koji kadar je bolji i gde joj bolje stoji kupaći, gore ili dole.

View this post on Instagram

?

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on

“Uf, kako je dobro leto sa tobom”, “Vrela si”, “Lepa si i mlada, tema ovog grada”, samo su neki od komentara.

View this post on Instagram

Summer? @leommi_official

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on

3 COMMENTS

  1. Smeta meni jer me nije pozvala da sa njom i zu nju poziram na seoski način ono. Baš je lepo parče i verujte mi da joj ne bih skrenuo već direktno u njenu centralu zbog koje ceo muški svet ratuje.

  2. Ja mislim da joj bolje stoji da je skinula i Gornji i donji Veš još više bih ovnobi blejali za ovcom joj uh što je lepa pa još tetovirana uh baš joj sve stoji samo joj fali moj uz njenu i samo da brecka od užitka joj, joj, jooj ovo je strašan užitak. Mlada osoba čini se onima što nikada nisu imali prilike da vide u živo već samo preko novina. Ova dama za moj pojam je skromnog izgleda i verujem da joj je noćni život broj jedan zanimanje. Obična žena koja nije ništa završila. Ovakve poze nećete videti mladu osobu sa završenim Fakulteto Osim ovakvih žena čiji mozak nemisli za sutra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here