Instagram
Saša Kapor i Nikolina Kovač

Pevačica je istakla da od ljubavi živi i da želi da joj se konstantno poklanja pažnja

Ove subote u emisiji ”Magazin In” na televiziji ”Pink”, kod autorke i voditeljke emisije Sanje Marinković, gostovale su samo dame. Na temu ”Koje su to najčešće greške svih dama”, budući da u novom milenijumu svaka žena sama plaća svoje greške, govorile su voditeljka Dušica Spasić, pevačica Leontina Vukomanović, pevačica Nikolina Kovač, glumica Eva Ras i spisateljica Ljiljana Habjanović Đurović.

Budući da je pevačica Nikolina Kovač već punu deceniju u braku sa svojim kolegom, Sašom Kaporom, osvrnula se na jednu anegdotu s početka njihovog odnosa.

– Ja sam neko ko voli da mu se pokazuje ljubav, i ja Sašu dan danas posle 10 godina pitam ”Koliko ti mene voliš?”. Meni je jako bitno da mi se to pokazuje na tim sitnicama, jer ja od ljubavi živim i ne mogu bez nje. Ja čak i mog sina 500 puta pitam ”Ljubavi koliko ti voliš mamu?” – istakla je pevačica.

– Nisam mnogo pravila ljubomorne scene, ali bilo ih je. Jednom prilikom smo Saša i ja zajedno radili, i bile su neke narudžbine za neki ženski sto. To traje nekih 5 minuta, a on produžava na 15 minuta… I ja mu priđem i kažem ”Kapore dolazi ovamo – razvodimo se!” To je bilo na početku naše veze, malo sam ljubomorna, ali nisam osoba koja je scenična. Ljubav je u davanju, bitno je kome daješ ljubav – zaključila je Nikolina Kovač.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime