Instagram
Nikolina Pišek

Suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović iznenada je preminuo ove godine.

Nesreća za Nikolinu i njihovu ćerkicu Unu Sofiju, sama po sebi bila je ogromna, ali je tek nakon sahrane usledila prava drama. Naime, Nikolinin svekar Miša Grof svakodnevno se oglašavao u medijima i neretko vređao voditeljku.

Ona je sada odlučila da ispriča svoju stranu priče u intervjuu za “Story”.

Kako je došlo do toga da voditeljski angažman dogovorite u Srbiji, tj. u Beogradu?

– Zadovoljna sam jer ulazim u ekipu kojoj verujem i u projekat koji zvuči veoma dobro. Zanimljiv je i radiću s nekim ljudima s kojima sam već sarađivala, a to čini da se osećam komforno, i to mi je u ovom trenutku potrebno. Isto kao što mi je potreban posao da se osetim korisno, živo i da skrenem misli. Shvatila sam u ovom periodu da sam sebi najbolja kad sam okupirana, slobodno vreme me tera na loše misli.

Zbog čega niste želeli da se preselite u Beograd, budući da ovde imate angažman? 

– Vidoju i meni Beograd je uvek bio u planu, ali naš životni cilj bio je preseljenje u Zagreb, gde smo gradili kuću i gde je Una išla u školu. To je bila zajednička odluka, nisam je donela sama, a i Vidoje je bio u postupku dobijanja hrvatskog državljanstva. Pristupili smo tome s velikom ozbiljnošću, i za mene povratka u Beograd nema, jer je moje dete upravo krenulo u drugi razred. Ne bih da dovodim ćerku u opasnost u blizini dede pomračenog uma.

Kako su vaša deca sada?

– Moram da budem odlučna i razborita i sposobna i srećna zbog moje ćerke, koja u meni traži slamku spasa. Izgubila je tatu, zaštitnika, i ima samo mene. Težak je teret pao na mene, s obzirom na to da je Vidojev otac, nažalost, pomračenog uma od bola u meni i Uni našao neprijatelje. Moram da budem stena o koju će se razbiti sve njegove loše namere. To sam sklonila na stranu, i time će se baviti institucije, ja moram da zaštitim ćerku na najbolji mogući način od svega, pa i od njenog biološkog dede.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here