Pixabay.com

Jedna zatvorska ustanova našla se na udaru javnosti nakon što su protiv njenih službenika podignute optužnice za navodno organizovanje orgija i seksualno bludničenje čak i tokom radnog  vremena.

Desetine zaposlenih – muškog i ženskog pola – u zatvoru Lantin, na obodu Liježa, uključeno je u veliki skandal koji je potresao Belgiju. Seksualno izludelo osoblje organizovalo je regularne sesije grupnog seksa nakon posla, sudeći prema izveštajima Sudinfo publikacije.

Brojne od ovih navodnih seksualnih akcija odigrale su se u đakuziju jednog od zaposlenih, koji je indentifikovan samo kao ’P’. Učesnici ovih seks žurki izjavili su da su izvlačili narukvice u bojama nasumice, kako bi zatim odredili koji će članovi grupe imati međusobni odnos.

U nekim drugim situacijama, zaposleni ovog zatvora upražnjavali bi seks tokom radnog vremena. Jedan od starijih zaposlenih je čak dozvolio jednoj od zaposlenih nimfomanki, označenoj samo kao ’S’, da koristi njegovu kancelariju kako bi se upuštala u seksualne odnose sa drugim ljudima tokom radnih dana.

Anonimni izvor je izjavio: “Ona je poznata po tome da, ako nema seks od šest ujutru, jednostavno nije u mogućnosti da radi i funkcioniše”.

Isti izvor je potvrdio da su brojni drugi zaposleni bili zbunjeni na koji je način ova dama dobila posao na prvom mestu, jer je naglasila da navodno ima brata koji služi kaznu u istoj ustanovi u kojoj ona radi. Kako novinari navode, ovaj čovek se nalazi u zatvoru zbog ubistva.

– Ona bi gotovo svakoga dana dolazila njemu u posetu kao civil, veoma prisno se ponašajući sa porodicama zatvorenika koji se nalaze u čekaonici – komentarisao je insajder.- Ona je bila veoma arogantna i ohola sa agentima koji su osmatrali sobu za posete. Njena posvećenost Lantin ustanovi bila je prilično šokantna u to vreme, posebno zbog toga što bi dolazila kao posetioc tokom dana i radila kao stražar tokom noći.

Prema izvorima, njen brat je prebačen u Huy zatvor, na oko trideset dva kilometra jugoistočno od Lantina, dok je S navodno bila prebačena u žensko odeljenje kako bi obuzdale njeni seksualni nagoni, dok je gospodinu P zabranjen ulazak u žensko odeljenje zatvora jer je tamo imao seks sa više zatvorenika.

Portparol Federalnog odeljenja za javnu službu Belgije, izjavio je za medije: “U ponedeljak ujutru mi smo informisani da postoji problem sa jednim zatvorom od strane medija. Zahtevali smo od upravnika lokalnog zatvora da sprovede unutrašnju istragu. Čitav slučaj se razvija dalje i u ovo vreme se već razmatraju moguće disciplinarne mere”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here